Kelengkapan anak, ada yang mahu ditambah? Barangan bayi yang bakal lahir masih belum cukup?

Selama empat hari ini, bermula 28 Oktober 2017 hingga 31 Oktober 2017, anda boleh realisasikan hajat itu dengan mendapatkan harga promosi barangan bayi kerana diskaunnya sehingga 50% di butik Fiffy, seluruh negara.

Produk yang ditawarkan termasuklah pakaian bayi, kelengkapan mandian bayi dan kanak-kanak; aksesori bayi, pam payu dara, alat mainan dan banyak lagi. Jadi, jangan lepaskan peluang mendapatkan semua yang anda ingini pada harga menarik, selagi stok masih ada. Kena cepat tau!

Di Kuala Lumpur, anda boleh berkunjung ke butik Fiffy di Lake Field, Sg Besi. Manakala di Selangor, ada beberapa lokasi yang menempatkan butik ini. Anda boleh pergi ke Sekinchan, Bandar Botanik, Klang; Taipan USJ, Telok Panglima Garang, Batang Kali, Kapar, Sungai Buloh, Kuala Selangor dan Sri Gombak.

Di Negeri Sembilan pula butik ini terletak di Seremban 2. Di Johor pula anda bolehlah pergi ke merata lokasi seperti di Johor Jaya, Sutera, Kluang, Batu Pahat, Muar, Tangkak dan Segamat.

Jadi, apa tunggu lagi. Jom meriahkan Jualan Promosi Oktober 2017 Fiffy! Ajak keluarga dan kawan-kawan sekali.  Mesti seronok sama-sama berbelanja!