Innalillahhiwainnalillahhirojium... Salam takziah kepada seluruh ahli keluarga Arwah Shea Rasol yang merupakan seorang blogger dan pengacara rancangan TV telah dijemput Pencipta pada bulan mulia di hari Jumaat.

Dia antara orang-orang yang bertuah terpilih untuk pergi meninggalkan dunia fana di hari yang mulia ni. Moga Allah mengampuni dosa-dosanya dan menempatkan arwah di kalangan orang yang beriman.

Baca Luahan Hati Dari Heliza Helmi

Wahai Bidadari Syurga @shearasol , hari ini Ija rasa sesuatu.. Namun rasa itu Ija simpan dalam hati. Detik hati Ija, hari ni hari jumaat, Penghulu Segala Hari, dan bulan ini bulan Ramadhan, Bulan penuh keberkatan

Sedang ija buat talk tengahari tadi, dapat 1 mesej keadaan Shea makin kritikal. Ya Allah, berilah yang paling terbaik buatnya

Dan baru sebentar tadi, Ija dapat berita yang Shea telah bertemu dengan pencipta yang Esa pada hari dan bulan cukup mulia....

Shea, ingat tak kita pernah berbicara tentang "Hari Sana"?...... Sheaaaa Ija rindu Shea.

Al Fatihah

Kawan mungkin ramai, nak cari sahabat Qarib mungkin mencabar. @shearasol

Shea, masih Ija ingat shea mesej Ija, bagitau yang Shea sakit tapi tak tahu sakit apa. Shea minta amalan dan doa doa

Tak lama kemudian Shea bagitau yang Shea kena cancer

Kemudian Shea mesej Shea bagitau Shea sayang Ija dan keluarga sangat sangat dan Shea minta maaf kalau ada salah dan silap

Dan sekarang Shea dah selesai urusanmu di dunia, hanya menunggu Syurga tempat tinggalmu

Shea, @bellayunus ingat tak masih awal awal kita start shooting untuk @sistv9 , kita duduk kat meja sambil cerita pasal Syurga, pasal akhirat, pasal nak jadi lebih baik, pasal nak sama sama masuk Syurga, tentang bersahabat kerana ALLAH?

Masa kita berbincang tentang itu Shea menitis air mata.. Sungguh suci hatimu.. Shea tak pernah buat sesiapa terasa pun, shea always tersenyum

Shea kata Shea tak sabar nak jumpa Ramadhan, rasa membuak buak! Rupanya ALLAH tak sabar nak jumpa Shea!

Ya Allah, Allah angkat darjat SHEA! MasyaAllah hebatnya pengakhiran Shea. Bulan Mulia Hari Mulia. Shea, please kalau tak jumpa Ija, cari Ija ya bawak Ija masuk Syurga kerana ALLAH ye

Shea, kita sahabat kerana ALLAH, sayang SHea kerana Allah. Kita jumpa nanti ye ...

Shea, Ija Rindu.! Wallahi....Wallahi