Masthead
Mobile  | 
“INGIN MEMBERIKAN IDEA ATAU KOMEN? KONGSIKAN BERSAMA KAMI”

KK <jarak> MAS <jarak> A <pendapat, nama penuh anda & asal> dan hantar ke 33333
“MARI BERKONGSI FAKTA”
KK <jarak> MAS <jarak> B <pendapat & nama penuh anda> dan hantar ke 33333
  • Masalah urusan kewangan antara cabaran yang perlu dihadapi oleh mereka yang baru berumahtangga. Bagi anda si lelaki yang harus bertindak sebagai ketua keluarga, anda WAJIB rancang perbelanjaan dengan lebih bijak dan berhemah. Maskulin senaraikan 10 tip bijak untuk mengurangkan beban masalah kewangan.
  • Bos Volvo, Pehr Gyllenhammar (1970-1994) merupakan individu yang begitu berpegang kepada tradisi. Pada pandangan beliau, fokus Volvo ialah menghasilkan sedan dan wagon kelas menengah yang selesa, utuh dan selamat. Ia tidak bersaing dengan Mercedes-Benz atau Jaguar.
  • Jika motosikal cafe racer dan retro menarik perhatian anda, mungkin boleh mempertimbangkan model Skyteam Ace 125 Cafe Racer. Ini kerana model tersebut sudah tiba ke pasaran tempatan dibawakan oleh Sky Team (M) Sdn Bhd. Pengedar rasmi jenama Sky Team di Malaysia itu sudah lama bertapak sejak 2012. Tidak ramai mengetahui kewujudan produk ini di pasaran tempatan.
  • Untuk makluman pembaca, CH-R bakal dipertontonkan kepada umum esok (Sabtu) di Setia City Convention Centre, Shah Alam. Model yang akan dipamerkan itu merupakan versi 1.2 liter.
  • Cuba fikir balik : Bila anak sepahkan dapur : Kadangkala tu sebab si comel kita tu nak tolong kita sebenarnya. Boleh jadi jugak si comel tu cuba tiru perbuatan kita di dapur hanya kerana dia mengidolakan kita. Bayangkan remuknya hati anak-anak bila ditengking dan dicubit hanya kerana dia cuba menolong dan meniru orang yang dia sayangi. Cuma si comel tu masih cetek fungsi motorik dan kognitifnya padahal niatnya suci.