XPAX menyemarakkan musik siri secara langsung! Dato 'Siti Nurhaliza dan rakan menyambut ulangtahun ke 20 Celcom dalam konsert eksklusif untuk pelanggan Celcom dengan Yonder Music! Celcom Axiata Berhad pembekal rangkaian data terkemuka di Malaysia siap sedia menguja Yonder Muzik bersama pelanggan, yang mempunyai pertumbuhan meningkat dari sifar kepada lebih daripada 150,000 pengguna dalam masa kurang dari 3 bulan.

 

‘Xpax kickstarting’ dengan Yonder Muzik secara langsung merupakan satu siri konsert peristiwa dan eksklusif bagi meraikan 20 tahun kejayaan platinum bersama bintang terbesar Malaysia, Dato 'Siti Nurhaliza pada 2 April 2016 pada Stadium Negara. Konsert ulangtahun ini menampilkan persembahan duet dengan superstar Malaysia dan serantau seperti Afgan, Anggun, Cakra Khan, Faizal Tahir, Hafiz Suip dan lain-lain.

 

http://support.karangkraf.com/editorial/rem/xpax/xpax.jpg

 

Zalman Aefendy Zainal Abidin, Ketua Jualan dan Pegawai Pemasaran Celcom Axiata Berhad berkata Xpax sekali lagi bekerjasama dengan Yonder Muzik dan dengan bangganya membawa pelanggannya ke persembahan yang menakjubkan dan rivet oleh Dato 'Siti Nurhaliza & rakan, semata-mata untuk pelanggan Xpax dengan Yonder Music.

 

"Xpax menyemarakkan siri pertama Yonder Muzik secara langsung dan pelanggan kami kini akan berpeluang untuk menikmati hak istimewa untuk mengalami ia. Ini dibawakan kepada semua pelanggan Celcom dengan Yonder Muzik, di mana mereka secara eksklusif boleh memenangi pas dan menjadi sebahagian daripada ini pada 2 April di Stadium Negara.

 

"Xpax bersama-sama dengan Yonder Muzik meneruskan janji dengan memberi pelanggan dengan pengalaman yang lebih eksklusif dan mempertingkatkan akses yang luar biasa untuk aplikasi muzik pada rangkaian yang sukar ditandingi.

 

http://support.karangkraf.com/editorial/rem/xpax/xpaxx.jpg

 

"Kami terharu dengan persatuan kami bersama Dato 'Siti Nurhaliza dan berterima kasih menjadi peranan utama dalam kejayaan pelancaran Yonder Muzik di Malaysia," kata Adam Kidron, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Yonder Music.

 

Pelanggan Celcom dengan Yonder Muzik boleh berpeluang untuk memenangi pas bersama Dato 'Siti Nurhaliza & Friends. Untuk maklumat lanjut tentang tiket dan pas, pelanggan boleh melayari www.Pelangganpertamaxpax.com.my. Yonder Muzik adalah eksklusif untuk pelanggan Celcom sahaja.

 

Yonder Muzik kini boleh didapati di Android dan IOS peranti dan boleh dimuat turun melalui Google Play Store dan Apple App Store secara percuma. Yonder Muzik adalah perkhidmatan langganan percuma yang menyediakan pengguna dengan akses iklan-percuma untuk berjuta-juta lagu untuk memuat turun, bermain dan berkongsi. Muat turun Yonder Muzik trek dan  tidak akan dikenakan bayaran apa-apa data semasa menggunakan.